| |

 

 

Ledige jobs

 

 

Fleksibel, fagligt velfunderet og ambitiøs social-og sundheds assistenter søges til Munke mose friplejehjem.

 

Munke Mose er et friplejehjem med 50 boliger fordelt på 2 etager. Vi er på vej i en ny retning - hvorfor du skal være indstillet og gerne have kendskab til en organisation i forandring.

Vi forventer i første kvartal at åbne en aflastnings enhed på vores ny etableret 2 sal. Denne afdeling forventer vi vil kunne modtage borgere i deres sidste fase i livet – aflastning – rehabilitering.

 

Fast stilling i aftenvagten:

Vi søger en dygtig og engageret social- og sundhedsassistent. Stillingen er på 28 timer pr. uge med weekendvagt hver 2. uge

 

Fast stilling i nattevagt:

Vi søger en dygtig og engageret social-og sundhedsassistent. Stillingen er på 28 timer pr. uge med fast weekendvagt hver 2 uge

 

Fast afløser:

Vi søger faste assistent afløsere til at dække dag-aften og nat.

 

Vi tilbyder
Du får et udfordrende/udviklende arbejde i en organisation med fokus på faglighed og godt arbejdsmiljø på en arbejdsplads med indflydelse og medbestemmelse. Vi arbejder kontinuerligt med at følge med den udvikling der er i samfundet.  

 

Vi ønsker
Vi søger en social- og sundhedsassistent, der brænder for sit fag og kan skrive under på at ville være med til at sikre:
Respekt for det enkelte menneske – sikre gode borge forløb – skabe gode hverdag på Munke mose – og arbejde for samarbejdet på arbejdspladsen både i vagten, men også mellem faggrupper og mellem vagtlag.

 

Vi er en selvejende institution – det betyder at vi efterstræber at efterleve beboernes ønsker. Det er bestyrelsen, der har beslutningsretten og os som personaler der får mulighed for at være kreative og agere indenfor udmeldte rammer, så det skaber livskvalitet for vores beboere.

 

Du skal være fleksibel, fagligt velfunderet og ambitiøs i forhold til de mange forskelligartede indsatser omkring borgerne som livskvalitet, en meningsfuld og aktiv hverdag, sundhedsfremme, sygepleje og rehabilitering. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Venligst

Anette Nørgaard Christensen

Forstander, Friplejehjem Munke Mose

 

Ansøgningen kan sendes på forstander@friplejehjemmunkemose.dk 

 
 
 
 
 
FERIEAFLØSERE
 
Til kommende ferier søger vi ferieafløsere på 25-30 timer i alle vagtlag. Har du erfaring indenfor faget er det en fordel. Kom gerne forbi med en ansøgning eller sendes til mailadresse forstander@friplejehjemmunkemose.dk  
 
 
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
 
Du er altid velkommen til at sende til mailadresse forstander@friplejehjemmunkemose.dk eller aflevere en uopfordret ansøgning både som faglært og som ufaglært.